Untitled-2

Semi nieuw

 

Da bin ich wieder

Ik ben er weer, terug van weggeweest en met een semi nieuwe outfit.
Semi nieuw? Ja semi nieuw!

Semi nieuw
Een tijdje terug (zo ongeveer rond de feestdagen) was er een geweldig leuk initiatief vanuit The Gardeners in samenwerking Marktplaats, waarbij bekende influencers de mogelijkheid hadden hun outfit te showen op de catwalk onder leiding van Fred van Leer en te verkopen onder de noemer ‘Marktplaats Goudmijn Collectie’. Ik scoorde er niet alleen een geweldig shirt met flare mouw maar ook deze geweldige off-shoulder blouse van Zara, afkomstig uit de kledingkast van Anna Rike . Moet eerlijk zeggen dat ik nog niet helemaal enthousiast ben over deze combinatie, de blouse is vrij ruim. Maar daar gaan gewoon nog even over na denken richting de zonnestralen. In ieder geval, hij is leuk!

Nieuw
Wat er wel nieuw is aan de outfit zijn de awesome hakken van mijn vrienden van Sacha Shoes. Een mooie minimalistische hak waar ik veilig de Venlose wegen mee op kan want het betreft een blokhak. Niemand vind het leuk om van te voren na te denken over wat voor bestrating de route naar je locatie zal hebben om te voorkomen dat óf je schoen tussen de tegels blijft hangen óf je zo moeilijk loopt dat het gewoon eng word. De blokhak is dus i-de-aal.

Trend-je
Het materiaal is geplet fluweel; ‘velvet’. Toch wel een trend-je wat ik zo lang mogelijk gebanned heb uit mijn garderobe. Maar, het model van deze hak is gewoon zo goed, ik ging overstag.  Door de materiaal keuze hebben ze een wat luxere uitstraling en zijn ze echt diep zwart. Mocht je fan zijn van een lente kleurtje; ze zijn er ook in het licht roze! Je vind de schoenen op de website van de Sacha.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Untitled-1

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Share on FacebookEmail to someone